30 januari 2009

Förföljd av Shantaram!

I en kommentar (jag är mycket förtjust i kommentarer, förresten!) nedan påmindes jag om bok.nu där man kan regga sig och gå in och betygsätta böcker med mera. Jag har inte varit så flitig där, men efter vad de kunnat utläsa av mina betyg har jag fått en del boktips. Och så klart, i listan av "Böcker vi tror du kommer gilla" fanns Shantaram. Alltså jag blir inte av med bokjäkeln. Den förföljer mig!

2 kommentarer:

KARTOTEKsJohanna sa...

Hej!
Här kommer en kommentar, för jag fastnade ju för din kommentar om den mest irriterande boken=Shantaram när det var fredags-bokhorefråga. Det du skrev där var precis exakt vad jag känner när jag drar mig fram över sidorna i denna absoluta förföljare till bok: 300 sidor i somras + 400 till jul, och nu ligger den fortfarande där i ett fack i soffbordet och stirrar på mig. Man kan ju ha vett att ge upp i tid också, men det är tyvärr inte min starka sida.

Hursomhelst, kul att läsa här, började ju prenumerera på dina blogg-rss tack vare Shantaram! Och rensande är min tekopp i år så flyttkartongsinläggen är mina favoriter förutom Shantaramplågorna då :)

Jessica på Sapere Aude sa...

Tänk att man kan finna varandra genom sånt man verkligen inte gillar också!

Vett att sluta i tid förresten - mitt nyårslöfte är att ha vett att göra saker även om det blir till bara 75%. Brukar annars få vara 100% eller 0%. Jfr: jag vill börja springa, och satsar därför på New York-marathon. Eftersom det är ett orimligt mål springer jag inte alls...

Flyttlassinläggen lär återkomma ett tag till, så fint att veta att nån gillar dem :-).