07 januari 2009

Floppiga öron


Vi har blivit med valp! Sen några dagar tillbaka bor en underbar liten svart sak hemma hos oss. De här dagarna har jag läst exakt tjugo sidor. Det bygger man ingen blogg om böcker på. Jag skulle förvisso kunna skriva spaltmetrar om valpens floppiga öron eller hur duktig hon var i morse (klockan fyra!) när hon kom på hur pipleksaken fungerade (nu sover hon!). Men jag är nästan säker på att ni som brukar läsa här inte är så intresserade av det. En bild får ni, och så återkommer jag när läget lugnat sig lite.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så söt! Jag är nybliven läsare av dn blogg och jag läser gääärna om valpar med floppiga öron emellanåt, hehe. Hur gammal är hon? Hur går det till att få en hittevalp?

/Karolina

Jessica på Sapere Aude sa...

Hej, och välkommen!
Hon är väl för söt? Hon är snart fem månader och jag hittade henne hos en organisation som heter Hundar utan hem (hundarutanhem.se). Hennes fem syskon bor fortfarande kvar där - charmtroll de med kan jag intyga efter att ha blivit överöst med deras puppy love häromdagen! På hemsidan står det hur en adoption går till. Och var lugn: jag kommer nog inte kunna hålla mig ifrån ett eller annat vlpinlägg, precis som jag har ett eller annat kattinlägg...

emm sa...

Vilken sötnos! Och om dom floppiga öronen tillhör sådana här sötingar läser iaf jag mer än gärna.

Jessica på Sapere Aude sa...

emm: söting var ordet!