22 juli 2008

På väg... eller nej.

Jaha, leveransavisering från Adlibris. Två av de tre beställda böckerna på väg. Inte Peter Straubs Ghost Story, ty den skickas "inom kort". Vad betyder det? Typiskt värre, det var ju PS jag ville åt, de andra följde som bara med i farten.

4 kommentarer:

Martina sa...

Jag tror att Ghost Story är förhäxad, eftersom den lämpligt nog tog slut när jag beställde den (och ett antal andra böcker), varför den plockades bort ur beställningen - och strax därpå kom in igen... Adlibris kanske inte alls har den på lager, men vill få oss att tro det?

Jessica på Sapere Aude sa...

Haha, visst är det skumt?
Fast nu fick jag precis ett mail att den gått iväg. Kanske till och med två - eftersom det blev ngt fel när jag avbokade en beställning. Om jag skulle få två av GS, vill du ha den ena då? Pocket, eng, 70 riksdaler (kan ju lika gärna posta till dig som tillbaka till AdLibris, menar jag).

Jessica på Sapere Aude sa...

Fast när jag tänker efter så... om den inkommit och de skickat mitt ex till mig så borde de ju ha skickat ditt ex till dig. Nåja, jag skyller på solen och semestern att hjärnan inte riktigt är så snabb som den brukar :-)

Martina sa...

Tja, OM det skulle vara så att du får två så kan jag köpa den ena =). Fast förmodligen så får du nog bara en.