31 augusti 2007

Omvärldsbevakning

Alltså, hur fick man reda på saker före internet, före bloggar? Mysterium! Från The Girl Least Likley To kommer årets bästa nyhet: "Och den sista oktober kommer en deluxe-utgåva med båda säsongerna av Twin Peaks med massor av extramaterial och - håll i er nu! - DELETED SCENES!" Som vi väntat! Sa jag årets bästa? Har väntat sedan... sedan DVD-boxarnas inmarsch i mitt medvetande. Ett stort fett jippi, med andra ord!

En annan av mina favoritbloggar - Bokhora - meddelar att de nu - såklart - finns på Facebook. Känns som om tiden då man utmärkte sig med kläder är förbi. Nu säger kidsen "nä, jag dissar Facebook" och får ett "Näääää" och indiestatus till svar. Eller kidsen, jag pratar om oss, 30-nånting så klart. Själv följde jag den allmänna hypen i juli, men grejen? Nä, fortfarande lite dimmig. Vampyr- och zombie-bitningar i all ära, de politiska, och naturligtvis, litterära, möjligheterna är så klart roligast. Diskutera, utbyta åsikter, informera. Det är väl det nätet är till för? Ja, och så tipsa om bra popkultur naturligtvis.

/Jessica

2 kommentarer:

The Girl Least Likely To sa...

Visst är det årets popkulturella nyhet? Skit samma att jag redan har alla avsnitt på DVD och VHS: bara deleted scenes och extramaterial motiverar ett köp, tycker jag. Här kan du läsa mer: http://www.tvshowsondvd.com/releaseinfo.cfm?ReleaseID=6964

För övrigt finns jag fortfarande inte på Facebook, men jag tvivlar på att jag orkar kämpa emot särskilt länge till.

Jessica på sapere aude sa...

Teveserier (inte så mycket filmer faktiskt, för mig) blir som gamla vänner - och dem vill man ju gärna träffa igen. Så, så fort boxen är här blir det TP-helg, med dunder och brak.

Facebook, ja, det ställer jag mig fortfarande frågande inför. Vet att det tar tid jag kunde lagt på annat...