06 november 2008

Glöggbloggen

Nä, den där blåbärsglöggen var allt ett bottennapp. Jag drack den i och för sig het, och kanske borde ge den en chans att impa kall, men besvikelsen här igår var enorm. Som jag laddat. Glögg + favoritbäret blåbär = hur kunde det gå fel?

Smakade för spritigt, saknade både rundma och sötma. Så, nu har vi tre och 3/4dels flaska över. Vad gör vi med dem då?

3 kommentarer:

Boktoka sa...

Hm kanske tur att inget av de två system jag var inne på idag, hade den hemma. Ska jag låta bli att köpa alltså och satsa på gammal vanlig hederlig?

Jessica på Sapere Aude sa...

Jag tycker nog det. Eller se om de säljer såna där presentförpackningar med forna årgångars. Flera har ju varit riktiga höjdare. Har som sagt inte smakat den kall ännu, men vill man ha blåbär tycker jag nog man ska satsa på annan form. Varför inte vanlig hederlig blåbärssoppa?

Kristin sa...

Du kanske kan experimentera fram lite rundma och sötma i glöggen? Prova dig fram i kastrullen genom att lägga till lite blåbärssaft och rom eller nåt. Jag menar istället för att slänga den! Själv har jag en jättedunk med lingonglögg som jag har gjort själv, och den går inte av för hackor. :-) Kommer du förbi Bryssel så finns den här att smaka!