27 februari 2008

Sjukt ynklig

Javisst, det kunde man väl tro, att det var lite väl lägligt att bli sjuk dagen efter The Sorrows of an American hamnat i ens ägo, och samma dag som bokreaböckerna kunde hämtas på posten. Men nej, nej, nej, detta är inte fejk, inte på något sätt: Jag är för sjuk för att läsa. Bokstäverna flyter ihop och bildar ingen mening. A köpte Red och Harpers Bazaar åt mig "Bläddervänligt" som han sa, men nej. Till och med vattenglaset är för tungt. Ettkilos-tidningar fungerar inte. Dn får mig att gråta, och musik eller ljudböcker skär i hjärnan. Och är det alltid så liten text i böckerna? Försökte titta på teve igår, gick inte. Stirra upp i taket, däremot, thats the shit. Och det enda som jag riktigt behärskar.

Från sjukbädden /Jessica

3 kommentarer:

Caroline sa...

Jag sade, rätt småpuckat, i morse att "åh om vore jag bara lite sjuk och var tvungen stanna hemma läsa Bodil hela dagen", sedan kom jag på att min man varit hemma och kaskadkräkts dagen innan och att no thanks, man är alltid hellre frisk även om det betyder att man inte hinner läsa allt det underbara. The moral of the story is, krya på dig!

Ylva sa...

Åh vilken mardröm! Att inte kunna läsa när den mest lockande boken man kan tänka sig ligger och pockar på uppmärksamhet. Krya på dig!

Helena sa...

Åh nej, stackare! Men: tur att du hann bli sjuk (och frisk) innan bokkollot! Ser fram emot att diskutera Siri, Nick Caves mustasch och Gilmore Girls med dig!