01 september 2005

Medieskugga

Knappt hade vinden mojnat och periferinyheterna kring situationen i New Orleans börjat nå oss (tänker på den om hajen så klart) förrän nästa stora händelse är ett faktum. Bagdad skakas av en katastrof av giganstiska proportioner. Medierna vacklar - vart ska kamerorna riktas?

Men vissa saker går sin gilla gång, och det lilla livet får orimliga proportioner. Från Bankeryd kommer... receptips. Det känns inte helt väntat måste jag tillstå. Men efter journalisternas hyllningar är det väl bara att baka.

Ska bli mer intressant att få veta vad det är som den borgerliga alliansen kokat ihop när det är klart. Riktigt spännande till och med. Jag hoppas på mer rapporter om politiken, och mindre om maten. Fast resultatet av mötet kanske blir en gemensam kokbok? Koka soppa på en spik, och man tager vad man haver är ju onekligen uttryck som ibland kommer till pass när man pratar om den svenska politiken.

/J

2 kommentarer:

CV sa...

Jag är ju ingen vän av den borgerliga alliansen, men just kakreceptet får vi nog ändå skylla på våra medier, som lyfter fram sådant.

J eller S sa...

Absolut. Därav rubriken. Medierna har en lustig förmåga att fokusera på konstiga saker.

/J