30 december 2005

Shufflade iaktagelser

Iaktagelse ett: Att lyssna på musik i datorn kan ha sina fördelar. Jag gillar inte att sätta på shuffle - eftersom jag tenderar lära mig inte bara låtarna utan också vilken följd låtarna kommer i på skivan så blir jag väldigt störd om någon tryckt på shuffleknappen, så att den låt jag förväntar mig inte kommer. Men ibland blir det bra. Idag tyckte datorn att jag skulle lyssna på Kent 400 slag - Edith Piafs C´etait une Histoire D´amour - Ani DiFranco Origami - och nu Black Eyed Peas Anxiety. En blandning som fungerar förvånandsvärt bra.

Iaktagelse två: Vi kommer aldrig behöva köpa fler kinesiska ätpinnar. Städade ett skåp och hittade minst tio par. Att lägga till de tjugo par vi redan hade. Nån som kommer på ett bra pyssel eller nåt annat jag kan göra med dem? Förutom att öppna restaurang då.

Iaktagelse tre: Fredrik Virtanen har en bild på min kusin på sin blogg, den 29 december.

/J

2 kommentarer:

CV sa...

Ibland tar jag min ipod shuffle och sätter in den i datorn och hämtar en blandning som jag lyssnar på när jag åker till jobbet. Ibland blir det, precis som du beskriver, rätt kul sammansättning av låtar.
Ett sätt att bryta mönstret.
RS
kulturbloggen.com

J eller S sa...

Och då är ju frågan så klart om man vill att mönstret ska brytas. Traska på i gamla spår - tryggt och säkert eller förutsägbart och tråkigt...

/J